Peking Cheng -cheng Weiye Ultrasoon Co. van S & t-, Ltd

Sales & Support
Vraag een offerte aan
Select Language
English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Hindi
Turkish
Indonesian
Vietnamese
Thai
Polish
ThuisProductenUltrasone schoonmaak Machine

Ultrasone Schoonmakende Machine 6L die met de Digitale Reinigingsmachine van het Horlogeglazen van Tijdopnemerjuwelen wordt verwarmd

Ultrasone Schoonmakende Machine 6L die met de Digitale Reinigingsmachine van het Horlogeglazen van Tijdopnemerjuwelen wordt verwarmd

Ultrasone Schoonmakende Machine 6L die met de Digitale Reinigingsmachine van het Horlogeglazen van Tijdopnemerjuwelen wordt verwarmd leverancier Ultrasone Schoonmakende Machine 6L die met de Digitale Reinigingsmachine van het Horlogeglazen van Tijdopnemerjuwelen wordt verwarmd leverancier Ultrasone Schoonmakende Machine 6L die met de Digitale Reinigingsmachine van het Horlogeglazen van Tijdopnemerjuwelen wordt verwarmd leverancier Ultrasone Schoonmakende Machine 6L die met de Digitale Reinigingsmachine van het Horlogeglazen van Tijdopnemerjuwelen wordt verwarmd leverancier

Grote Afbeelding : Ultrasone Schoonmakende Machine 6L die met de Digitale Reinigingsmachine van het Horlogeglazen van Tijdopnemerjuwelen wordt verwarmd

Productdetails:

Plaats van herkomst: CN
Merknaam: CCWY
Certificering: CE ROSH TUV
Modelnummer: Ccwy-6L

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1pcs
Prijs: $210-$220
Verpakking Details: karton
Levertijd: op voorraad
Betalingscondities: T/T
Levering vermogen: 5000 per maand
Gedetailleerde productomschrijving
model: Ccwy-6L Spanning (V): 220V
Ultrasone macht: 150W Het verwarmen Macht: 300W
Toepassing: industriële schoonmakende machine

 
 
1L, 1.3L, 2L, de Verwarmde Ultrasone Reinigingsmachine van 3L 6L 9L 13L 20L 27LUltrasonic Reinigingsmachine met de Digitale Reinigingsmachine van het Horlogeglazen van Tijdopnemerjuwelen

 

 

SPECIFICATIES

 

Model CCWY- 6L
Voltage AC100~120V, 40Hz
AC220~240V, 40Hz
Frequentie 40KHz
Macht 150W
Het verwarmen Macht 300W
Tankcapaciteit 6L
Tankgrootte (mm) 300×155×150 (L×W×H)
Totale grootte (mm) 422×275×390 (L×W×H)
Eenheidsgewicht 7KG
Deksel Heb
Het verwarmen Heb
Drainage Heb
Schoonmakende mand Facultatief

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

Snel Detail van Ultrasone Reinigingsmachine:

De ultrasone reinigingsmachine is een microprocessor-controlled apparaat dat ultrasone of hoge frequentie correcte golven gebruikt om juwelen en andere gevoelige punten schoon te maken. Het ultrasone schoonmaken is gebaseerd op het cavitatieeffect dat door de trillingssignalen van de hoge frequentie ultrasone golf wordt veroorzaakt in vloeistof. Microscopische bellen die uitbreiden en snel oorzakencavitatie doen ineenstorten, die tot een efficiënte het schoonmaken actie betreffende de oppervlakte van voorwerp leidt die worden schoongemaakt. Bovendien, de bellen klein genoeg zijn om zelfs microscopische spleten te doordringen, die hen constant schoonmaken grondig en.

Het hoge rendement redt schoonmakend oplosmiddel, thermische energie, het werkplaats en arbeid!

Drie reeksen ingebouwde krachtige omvormers kunnen de ultrasone macht versterken en superieur het schoonmaken resultaat maken. Het is gebruik van digitaal programma in ultrasone reinigingsmachine om de eenheid, volgens de hoeveelheid en de voorwaarde van de punten te controleren om een het werk cyclusduur schoon te maken te kiezen. Dientengevolge, is het geschikter en efficiënt dan overhandigt was, stoomreinigingsmachines, de straal van het hoge drukwater schoonmakende of andere machines.

Geavanceerde Geborstelde Roestvrij staal Schoonmakende Tank om de vlek van het corrosiewater te vermijden en de tank te houden kijkend altijd nieuw.

(In vergelijking, zullen de gemeenschappelijke roestvrij staal schoonmakende tanks de vuile gele vlek van het corrosiewater op de oppervlakte na oud van het gebruiken zijn, en het is moeilijk om worden verwijderd.)

 
 
Toepassingen van Ultrasone Reinigingsmachine:
 

In alle reinigingsmethode, het ultrasone is schoonmaken de hoogste efficiency, het effect van één van het beste, zodat het ultrasone kan schoonmaken dergelijk effect, met zijn unieke het werk nauw verwant principe en reinigingsmethode bereiken. Wij kennen, in productie en het leven, moet heel wat dingen, en type van verbinding schoonmaken ook velen moeten schoonmaken, bijvoorbeeld: verwijder verontreinigende stoffen, bagger de objecten uiterst kleine gaten uit, kan de gemeenschappelijke hand reinigingsmethode van vreemde voorwerpen en objecten schuilplaats ongetwijfeld niet aan de vereisten voldoen, zelfs stoom kunnen het schoonmaken en de straal van het hoge drukwater het schoonmaken ook niet aan het vereiste van hoge netheid-graad voldoen, van ultrasone schoonmakende voorwerpen kan dodenbacteriën ook bereiken, wordt de oplosbare organische verontreinigende stoffen, corrosie vermijden, daarom, het ultrasone schoonmaken meer en meer wijd gebruikt op vele gebieden:

(1) de machinesindustrie: roestvrije olieverwijdering, die het schoonmaken meten; De verwijdering van de mechanische gedeeltenolie het derusting, Motor, carburator en automobiele delen van het schoonmaken, Filters, van filterbaggermachine het schoonmaken, enz.

(2) de oppervlaktebehandelingsindustrie: het preplated olieverwijdering derusting, Ionenplateren alvorens schoon te maken; Phosphorprocess; Verwijder koolstofdeposito; Verwijder oxydehuid; Verwijder oppoetsende samenstelling; De van de de oppervlakteactivering van metaalwerkstukken behandeling enz.

(3) de instrumentatieindustrie: de netheid-graad van precisiedelen het hoge schoonmaken vóór assemblage enz.

(4) elektronische industrie: de gedrukte kringsraad behalve hars, lassende vlek, Hoge druk contacteert dergelijke mechanische elektronische delen van het schoonmaken, enz.

(5) de medische industrie: medische apparatuur om schoon te maken en desinfectie, sterilisatie, experimentele schepen die, enz. schoonmaken.

(6) de halfgeleiderindustrie: de netheid-graad van de halfgeleiderspaander het hoge schoonmaken.

(7) klokken eerst, de decoratieindustrie: verwijder olie, vuil, oxydatielaag, oppoetsend samenstelling enz.

(8) de chemische, biologische industrie: het experiment de schepen het schoonmaken, verdeelt vuil.

(9) de optische industrie: de verwijdering van de optisch apparatenolie, behalve zweet, roet het schoonmaken, enz.

(10) van de textielindustrie: schoonmakende textielas, de spindop enz.

(11) petrochemische stof: de schoonmakende baggermachine van het metaalnetwerk en chemische container, schakelaar het schoonmaken, enz.

 

 • Duurzame roestvrij staalbouw.
 • Het ultrasone schoonmaken en het verwarmen kunnen tegelijkertijd werken.
 • Hoog rendement het schoonmaken voor teeny vlekkendeeltjes.
 • Perfectioneer voor het schoonmaken van longhole, finedraw en schuilplaats van stukdeel of werkstuk, geen behoefte om schoonmakende vloeistof door uw handen te raken.
 • Grote digitale tijdopnemer en temperatuurvertoning voor nauwkeurige van de wastijd en temperatuur controle.
 • Erkend Ce, FCC en RoHS.
 • De ingebouwde Krachtige Omvormer kan de ultrasone macht versterken en superieur het schoonmaken resultaat maken
 • Kan de roestvrij staal schoonmakende mand voor het schoonmaken van sommige kleine voorwerpen die minder wrijving vergen, het de wrijving tussen de kleine voorwerpen en de tank verminderen.
 • Roestvrij staal nauwsluitend deksel met handvat om waterhitte te verhinderen te verspreiden.
 • Afvoerkanalen met Datatransportbesturingklep voor het gemakkelijke schoonmaken en het spoelen
 • Skidproof rubbervoeten.
 • Het gebruiks slechts leidingwater voor het algemene schoonmaken, u kan ook ongeveer 5-10 ml detergens in water toevoegen om wasresultaat te verbeteren wanneer nodig.
 • Sparen schoonmakend oplosmiddel, thermische energie, het werkplaats en arbeid.

 

 
Concurrentievoordeel van Ultrasone Reinigingsmachine:
Vergeleken met andere soorten reinigingsmethode, toonden de ultrasone schoonmakende machines grote superioriteit. Vooral in specialisatie, heeft de onderneming van de collectiviseringsproductie, geleidelijk aan met ultrasone schoonmakende machines de traditionele onderdompeling vervangen, druk het spoelen, trilling het schoonmaken en stoom het schoonmaken procesmethode geschrobd. Ultrasoon applize hoog rendement en de hoge netheid, wordt dankzij zijn correcte golven in een middelgrote transmissie veroorzaakt wanneer penetrability en cavitatiedrukgolf. Zo gemakkelijk met ingewikkelde verschijning, maken de binnenholte en de fijne lege delen, voor het grootste deel van de olieverwijdering, roest, phosphating proces, zoals in ultrasoon schoon onder de actie van enkel twee of drie te beëindigen minuten, kan zijn snelheid dan traditionele methode aan dozens tijden meerdere keren verbeteren, kan de netheid hoge norm bereiken, die in velen aan de kwaliteit en de productiviteit van de productoppervlakte om hogere gelegenheden te eisen, de meer showcases met andere behandelingsmethodes moeilijk is te bereiken of onvervangbare resultaten.

Ultrasone Schoonmakende Machine 6L die met de Digitale Reinigingsmachine van het Horlogeglazen van Tijdopnemerjuwelen wordt verwarmd

 

Beijing Cheng-cheng Weiye Ultrasonic Science & Technology Co.,Ltd

Contactpersoon: Mrs. ChengLihong

Tel.:86-10-63818120-8003

Fax:86-10-51112989

Direct Stuur uw aanvraag naar ons

(0 / 3000)
Copyright © 2014 - 2020 ultrasoniccleaning-transducer.com. All rights reserved.