Peking Cheng -cheng Weiye Ultrasoon Co. van S & t-, Ltd

Sales & Support
Vraag een offerte aan
Select Language
English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Hindi
Turkish
Indonesian
Vietnamese
Thai
Polish
ThuisProductenPiezo Ceramisch Element

Pzt Piezo Ceramisch Element voor Piezo Elektrische Trillingssensor

Pzt Piezo Ceramisch Element voor Piezo Elektrische Trillingssensor

Grote Afbeelding : Pzt Piezo Ceramisch Element voor Piezo Elektrische Trillingssensor

Productdetails:

Plaats van herkomst: CN
Merknaam: CCWY
Certificering: RoSH

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 20~50
Prijs: $18~$25
Verpakking Details: normale verpakking
Levertijd: 30 DAGEN
Levering vermogen: de Maand van 1000PCS +per
Gedetailleerde productomschrijving

Pzt Piezo Ceramisch Element voor Piezo Elektrische Trillingssensor

 

 

Piezoelectric ceramische materialen zijn elektromechanische omvormers: Zij kunnen mechanische energie in elektrische energie omzetten en vice versa.  Piezoelectric ceramische materiaal van ons wordt gebruikt in sensoren, actuators, gasontsteking en in machtsomvormers voor high-power ultrasone toepassingen.

 

 

 

Piezoelectric ceramische Materiaal wordt gebruikt om mechanische parameters, zoals druk en versnelling om te zetten, in elektroparameters of, omgekeerd, elektrosignalen om te zetten in mechanische beweging of trilling.

 

In sensoren zij het mogelijk maken om krachten, druk en versnellingen in elektrosignalen, en in sonische en ultrasone omvormers om te zetten om elektrische voltages in trillingen of misvormingen om te zetten.

 

 

Piezo Cilinders (Buizen) 
Piezoelectric Ultrasone Luchtomvormers 
Ultrasoon geluid, onder watergeluid

Wordt de rings piezoelectric ceramische omvormer gebruikt wijd voor hydrofoon, onderwatersensor, sonar enz.

Specialere piezoelectric ceramisch kan als verzoek van de cliënt worden gemaakt.

Ons team zal u professionele piezoelectric technologie verstrekken.

1.High het corrosiebestendige, Lange het werkleven 
2.Includes schijven, Cilinder, Ring, Buis

 

 

 

 

TOEPASSINGSantwoord

1.The frequentiegrens van apiezoceramic blad en sommige eigenschappen?

Gewoonlijk worden de frequentiegrenzen van toepassingen door de resonanties nagegaan die met het omvormerontwerp en zijn grootte en vorm worden geïmpliceerd. Voor een piezoceramic blad, is er geen grens voor inherente frequentie. Een blad van psi-5A materiaal dat vierkante 2.85 is ″, .0075 ″ heeft dik vlakdilatatiewijze van ongeveer 14 KHz en van 13 Mhz van de trilling van de diktewijze in de buurt. Het beperken van factoren kan zich zoals het weerstand biedende verwarmen van elektroden voordoen wanneer de aanzienlijke stroom bij grote oppervlaktedelen tijdens ultrasone frequenties wordt verzameld.

2.Is daar om het even welke waarheid aan piezo omvormers die als statische en dynamische krachtsensoren worden gebruikt?

wegens lastenlekkage kunnen de Piezo omvormers niet voor statische krachtmetingen worden gebruikt. Voor voorbijgaande krachtmetingen kunnen zij met succes voor only0.1 tweede worden toegepast.

 

3.The het verwachte leven van piezoelectric materiaal?

Er zijn nog geen tests die het „moeheidsleven“ kunnen bepalen. Onze faciliteit heeft een operationele piezo ventilator sinds 1982 gehad. Dergelijke berekeningen moeten voltages en het opzetten impliceren.

 

4.How temperatuur effectpiezoceramic omvormers?

De pyroelectric eigenschappen van piezoceramic zijn de oorzaak van de verschijning van voltage door de om het even welke piezo omvormerelektroden toe te schrijven aan temperatuurveranderingen. Bijna wordt elk bezit van piezoceramics beïnvloed door temperatuur. Er bestaat geen algemene manier betreffende het. In overeenstemming met uw experiment en berekeningen, moet de afhankelijkheid op in die context worden gekeken.

PIEZO TECHNOLOGIEantwoorden

1.What is het proces om trilling door piezoceramics te elimineren?

Het proces van trillingsannulering kan door het vastmaken van twee piezoceramic bladen aan de buitenoppervlakte van het voorwerp worden bereikt. Zij zouden aan het punt (in een straal) dicht moeten zijn waar het ongewenste buigen moet worden gecontroleerd. Het eerste blad wordt gebruikt om de spanning op de oppervlakte te meten. Het gegeven van een spanningssensor wordt gezet in een slim vakje. Dit gadget controleert de machtsversterker die bijgevolg tweede blad drijft. Dientengevolge, veroorzaakt de mechanisch veroorzaakte beweging van tweede blad trillingen in de structuur, welke teller de andere trillingen.

 

2.Is daar een mogelijkheid die van Piezo technologie vervangen magnetische technologie op om het even welk ogenblik in de toekomst?

De mogelijkheid die van Piezo technologie magnetische technologie vervangen is niet mogelijk. De magnetische technologie is gebaseerd op kracht zonder fysiek contact. Anderzijds, is Piezo technologie zuiver afgeleid uit krachten die direct contact van organismen hebben. Bijvoorbeeld, Piezo hebben actuators het vermogen van het maken van alle solenoïden verouderd. Nochtans, zijn zij zwaarder wat is waarom het is hoogst improbably dat de magnetische technologie wegens Piezo technologie zal worden vergeten. De belangrijkste rente in Piezo actuators is wegens de solenoïdencapaciteit om aan minder te werken powe

 

Ongeveer de V.S.

DE WGO WIJ ZIJN

Ons beleid is de tevredenheid van klanten te bereiken zowel door hen van productkwaliteit als de diensten op hoog niveau te voorzien die ontmoeten of hun verwachting overschrijden. Ons doel is ervoor te zorgen dat onze cliënten hun geloof blijven zetten in ons vele. jaren aan gekomen

 

ONZE HET DENKEN

Wij geloven echt in verhouding op lange termijn met onze cliënten en ons motto is klantentevredenheid. Wij geloven altijd in het leveren van beste kwaliteitsproducten aan redelijkste prijs. 

 

ONZE DOELSTELLINGEN

Hoog - kwaliteit - wij zetten elke inspanning om producten voor onze klanten met hoogste niveaus van waarde, kwaliteit, de dienst en integriteit te verstrekken.

Werknemersveiligheid - de Werknemers zijn waardevolle activa van om het even welk goed bedrijf. Daarom moet onze inspanning een veilige en gezonde werkomgeving voor onze werknemers verstrekken.
milieubescherming - wij geven voor milieu en ons faciliteitenwerk op een milieuvriendelijke manier.

Op tijd Levering - wij leveren wanneer wij beloven!

Beijing Cheng-cheng Weiye Ultrasonic Science & Technology Co.,Ltd

Contactpersoon: Mrs. ChengLihong

Tel.:86-10-63818120-8003

Fax:86-10-51112989

Direct Stuur uw aanvraag naar ons

(0 / 3000)
Copyright © 2014 - 2019 ultrasoniccleaning-transducer.com. All rights reserved.