Peking Cheng -cheng Weiye Ultrasoon Co. van S & t-, Ltd

Sales & Support
Vraag een offerte aan
Select Language
English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Hindi
Turkish
Indonesian
Vietnamese
Thai
Polish
ThuisProductenPiezo Ceramisch Element

Witte de Kleurencilinder van rechthoek Piezoelectric Ceramische Materialen om Ring

Witte de Kleurencilinder van rechthoek Piezoelectric Ceramische Materialen om Ring

Grote Afbeelding : Witte de Kleurencilinder van rechthoek Piezoelectric Ceramische Materialen om Ring

Productdetails:

Plaats van herkomst: CN
Merknaam: CCWY
Certificering: RoSH

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 20~50
Verpakking Details: normale verpakking
Levertijd: 30 DAGEN
Levering vermogen: de Maand van 1000PCS +per
Gedetailleerde productomschrijving
Kleur: witte naam: Piezoelectric ceramische materialen
voordeel: Hoge Corrosiebestendig voordeel 2: Het lange het Werkleven

 

Piezoelectric Cilinder van het Rechthoek Piezo Ceramische Element om Ring

 

 

Piezoelectric ceramische Materiaal wordt gebruikt om mechanische parameters, zoals druk en versnelling om te zetten, in elektroparameters of, omgekeerd, elektrosignalen om te zetten in mechanische beweging of trilling.

 

In sensoren zij het mogelijk maken om krachten, druk en versnellingen in elektrosignalen, en in sonische en ultrasone omvormers om te zetten om elektrische voltages in trillingen of misvormingen om te zetten.

 

 

Piezo Cilinders (Buizen)


Piezoelectric Ultrasone Luchtomvormers 
Ultrasoon geluid, onder watergeluid

Wordt de rings piezoelectric ceramische omvormer gebruikt wijd voor hydrofoon, onderwatersensor, sonar enz.

Specialere piezoelectric ceramisch kan als verzoek van de cliënt worden gemaakt.

Ons team zal u professionele piezoelectric technologie verstrekken.

 

1. Het hoge Corrosiebestendige, Lange het werkleven 
2. Omvat Schijven, Cilinder, Ring, Buis

 

 

 

FYSICAantwoorden

1. Reden aan het bestaan van piezoelectricity?

De essentiële eenheid die een romboïdale of kubieke gevormde die kooi uit atomen wordt samengesteld is bestaat in sommige atoomroosterstructuren. Binnen de cel, is de kooi de oorzaak van holdings enig semi-mobiel ion dat talrijke quantumpositiestaten heeft. Door elektrisch veld toe te passen of door de kooi (toegepaste spanning) te vervormen, zal de ionen poststaat bijgevolg verschuiven. De basis of de transformatie aan interne elektrisch veld verschuivingen van mechanische spanning worden gevormd door koppeling tussen de kooi en het centrale ion.

 

2. Hoe kan poling en depoling in piezoceramic materialen? Wordt verklaard?

Piezoceramics zou hoog elektrisch gebied voor a voor de groepering van willekeurig georiënteerde micro-dipolen in hun juiste formulering ooit moeten ondergaan aangezien de chemische samenstelling niet eenvoudig van het piezoelectric bezit van keramiek de oorzaak is. Dit wordt geroepen „poling“ wegens groepering voortvloeide uit toepassing van hoogspanning. „het verjagen van spanning wordt“ uitgeoefend op de micro-dipolen toe te schrijven aan de toepassing van elektrisch veld in de tegenovergestelde richting indien geprobeerd. Er is slechts tijdelijke verandering in polarisatie als het lage gebied wordt toegepast aangezien het terug bij de verwijdering stuitert. Er is ook gedeeltelijk degradatie van de polarisatie samen met gedeeltelijk verlies van eigenschappen wanneer de middelgrote gebieden worden toegepast. De polarisatie in tegenovergestelde richting zal zijn voortgevloeid als de hoge gebieden worden toegepast.

 

3. Is er een mogelijkheid om piezoceramic actuators bij cryogene temperaturen te gebruiken?

Het antwoord is ja. Van neer aan nul graden Kelvin, allpiezo blijven actuators functioneren alhoewel het tegen-intuïtief kan lijken. Aangezien de elektrische velden niet door temperatuur bij allen kunnen worden veranderd en de inter-atomic elektrische gebieden de basis voor het piezoelectric effect zijn, vermindert gemeenschappelijkste piezoceramics wegens piezo koppeling als temperatuurdalingen. Bovenal daalt de motie van de meeste materialen aan ongeveer één-zevende van dat gemeten bij ruimte bij vloeibare heliumtemperaturen.

 

BEHANDELING & VOORBEREIDING ANTWOORDEN

1.What is het proces omhooggaand van knipsel sheetofpiezoceramic in wenselijke grootte?

Een speciale diamantzaag wordt gebruikt voor ceramisch snijden. Door een rechte rand of een scheermesje te gebruiken, kunnen de kleine prototypedelen van piezoceramic bladvoorraad worden gesneden voor het maken van gecontroleerde onderbreking en de piezo oppervlakte noteren. Deze herhaalde methodeopbrengst snijdt of recht-opgeruimde delen zelfs met praktijk. Dit is iets eens moet kiezen.

 

2.What is het proces piezoceramic van het plakken aan andere structuren?

In vele toepassingen, hebben twee delen epoxies en Cyanoacrylate grote hulp getoond. Om betere resultaten te krijgen moet men zijn voorspellende vereisten verklaren aan een deskundige of door de fabrikant van deze materialen te contacteren. De verrichtingen omvatten:

  1. De aan te sluiten bij metaaloppervlakten zich
  2. Temperatuur van verrichting
  3. Om het even welke ongebruikelijke vereisten van de scheerbeurtspanning

3.Is daar om het even welke waarheid aan piezoceramic werkelijk breekbaar zijn bladen die?

De zorg zou moeten worden genomen terwijl het behandeling van Enig piezoceramic blad aangezien zij zeer breekbaar zijn. Zij zullen verbrijzelen als zij worden gelaten vallen en wanneer een metaalwig wordt toegepast om twee piezo bladen samen te plakken, draaien de piezo bladen ruw om zonder genoeg beschadigd het worden worden gelaten vallen als de meeste standaard buigende elementen.

 

4.What wordt het proces om elektrocontact op piezoceramicside naar beneden vastgemaakt op te nemen?

Tussen het piezo deel en het metaalsubstraat moet de meest efficiënte techniek een geleidende band creëren. Één elektrolood wordt verbonden met de uitgaande kant van het piezoceramic blad terwijl op elektrolood met het substraat wordt verbonden vooral wanneer het substraat of glas plastic is. Bij een positie van downside van ceramisch is een draad nodig om worden gesoldeerd. Tijdens het voorspellen van piezo blad aan het substraat, zou een verenigbaar ‚overhangend gedeelte‘, ‚schotel‘, ‚knipsel‘ aan de draad moeten worden gebruikt kan ruimte hebben.

 

5.The verwijdering van de elektrode

De elektrode kan door een paar methodes worden verwijderd die omvatten, zandstralen, neemt de laser weg, ets chemisch en sandpap

 

TOEPASSINGSantwoord

1.The frequentiegrens van apiezoceramic blad en sommige eigenschappen?

Gewoonlijk die worden de frequentiegrenzen van toepassingen door de resonanties nagegaan met het omvormerontwerp en zijn grootte en vorm worden geïmpliceerd. Voor een piezoceramic blad, is er geen grens voor inherente frequentie. Een blad van materiaal psi-5A dat vierkante 2,85 is ″, .0075 ″ heeft dik vlakdilatatiewijze van ongeveer 14 KHz en van 13 Mhz van de trilling van de diktewijze in de buurt. Het beperken van factoren kan zich zoals het weerstand biedende verwarmen van elektroden voordoen wanneer de aanzienlijke stroom bij grote oppervlaktedelen tijdens ultrasone frequenties wordt verzameld.

2.Is daar om het even welke waarheid aan piezo omvormers die als statische en dynamische krachtsensoren worden gebruikt?

wegens lastenlekkage kunnen de Piezo omvormers niet voor statische krachtmetingen worden gebruikt. Voor voorbijgaande krachtmetingen kunnen zij met succes voor only0.1 tweede worden toegepast.

 

3.The het verwachte leven van piezoelectric materiaal?

Er zijn nog geen tests die het „moeheidsleven“ kunnen bepalen. Onze faciliteit heeft een operationele piezo ventilator sinds 1982 gehad. Dergelijke berekeningen moeten voltages en het opzetten impliceren.

 

4.How temperatuur effectpiezoceramic omvormers?

De pyroelectric eigenschappen van piezoceramic zijn de oorzaak van de verschijning van voltage door de om het even welke piezo omvormerelektroden toe te schrijven aan temperatuurveranderingen. Bijna wordt elk bezit van piezoceramics beïnvloed door temperatuur. Er bestaat geen algemene manier betreffende het. In overeenstemming met uw experiment en berekeningen, moet de afhankelijkheid op in die context worden gekeken.

PIEZO TECHNOLOGIEantwoorden

1.What is het proces om trilling door piezoceramics te elimineren?

Het proces van trillingsannulering kan door het vastmaken van twee piezoceramic bladen aan de buitenoppervlakte van het voorwerp worden bereikt. Zij zouden aan het punt (in een straal) dicht moeten zijn waar het ongewenste buigen moet worden gecontroleerd. Het eerste blad wordt gebruikt om de spanning op de oppervlakte te meten. Het gegeven van een spanningssensor wordt gezet in een slim vakje. Dit gadget controleert de machtsversterker die bijgevolg tweede blad drijft. Dientengevolge, veroorzaakt de mechanisch veroorzaakte beweging van tweede blad trillingen in de structuur, welke teller de andere trillingen.

 

2.Is daar een mogelijkheid die van Piezo technologie vervangen magnetische technologie op om het even welk ogenblik in de toekomst?

De mogelijkheid die van Piezo technologie magnetische technologie vervangen is niet mogelijk. De magnetische technologie is gebaseerd op kracht zonder fysiek contact. Anderzijds, is Piezo technologie zuiver afgeleid uit krachten die direct contact van organismen hebben. Bijvoorbeeld, Piezo hebben actuators het vermogen van het maken van alle solenoïden verouderd. Nochtans, zijn zij zwaarder wat is waarom het is hoogst improbably dat de magnetische technologie wegens Piezo technologie zal worden vergeten. De belangrijkste rente in Piezo actuators is wegens de solenoïdencapaciteit om aan minder macht te werken

 

Bedrijfinleiding:

Gevestigd in Co. van 1999, van de Wetenschap van Peking Cheng -cheng Weiye en van de Technologie, is Ltd een professionele fabrikant in ultrasone omvormers, ultrasoon materiaal en piezoelectric keramiek.

In het bijzonder in 2004, onderzochten wij en ontwikkelden ons ultrasoon tubulair omvormermateriaal tot een nieuw product dat het extreme die ongemak verandert door pijpleiding en vacuüm schoon te maken wordt bewerkstelligd in een gemakkelijke taak. Dit product is wijd gebruikt in distillatie, mengeling en molen voor diverse chemische procedures en ontvangen veel lof van onze klanten.

 

Betaling:

Wij keuren paypal of T/T, de Western Union enz. goed

 

Het verschepen:

Normaal als uw hoeveelheid niet teveel is, verschepen wij door Fedex uit uitdrukkelijke economie. Of als gevraagde uw door overzees of andere uitdrukkelijk, volgens uw hoeveelheid.

 

Certificatie:

CE, ISO9001, ROSH

 

Beijing Cheng-cheng Weiye Ultrasonic Science & Technology Co.,Ltd

Contactpersoon: Mrs. ChengLihong

Tel.:86-10-63818120-8003

Fax:86-10-51112989

Direct Stuur uw aanvraag naar ons

(0 / 3000)
Copyright © 2014 - 2020 ultrasoniccleaning-transducer.com. All rights reserved.