Peking Cheng -cheng Weiye Ultrasoon Co. van S & t-, Ltd

Sales & Support
Vraag een offerte aan
Select Language
English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Hindi
Turkish
Indonesian
Vietnamese
Thai
Polish
ThuisProductenUltrasone Reactor

De Tubulaire Reactor van de titaniumlegering, Ultrasone Reactor25khz 2000w Trilling in Vloeistof

De Tubulaire Reactor van de titaniumlegering, Ultrasone Reactor25khz 2000w Trilling in Vloeistof

Grote Afbeelding : De Tubulaire Reactor van de titaniumlegering, Ultrasone Reactor25khz 2000w Trilling in Vloeistof

Productdetails:

Plaats van herkomst: CN
Merknaam: CCWY
Certificering: CE ROSH TUV
Modelnummer: CCWY

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1pcs
Prijs: $2000-3000
Verpakking Details: karton
Levertijd: op voorraad
Betalingscondities: T/T
Levering vermogen: 20.000.000 PER MAAND
Gedetailleerde productomschrijving

 

De Tubulaire Reactor van de titaniumlegering, Ultrasone Reactor25khz 2000w Trilling in Vloeistof


Snel Detail

 

 De Ultrasone Tubulaire Omvormer van de titaniumlegering:
 
De ultrasone trillingsstaaf is het gebruik van ultrasoon in het transmissieproces van het bestaan van het positief en de negatieve drukcyclus, in de positieve fase, heeft middelgrote molecule, verhoogt de dichtheid van het originele middel gedrukt; de negatieve fase, middelgrote moleculaire dunne, afzonderlijke, middelgrote dichtheid vermindert. De ultrasone trillingsstaaf kan rond 360 graden zijn produceert zelfs ultrasoon, en de energieoutput van het vloeibare niveau, temperatuur en andere gevolgen van ladingsverandering, de ultrasone trillingsstaaf bestaat uit hoge machts ultrasoon omvormer, hoorn en hulpmiddelhoofd (zender), die wordt gebruikt om ultrasone trilling, en de trillingsenergie te produceren die aan de vloeistof wordt overgebracht. De omvormer zet de ingevoerde elektrische energie in mechanische energie om, d.w.z., ultrasone golf. Zijn vorm is de omvormer afwisselend in de longitudinale motie, is de omvang over het algemeen in een paar microns. Dergelijke dichtheid van de omvangmacht is niet genoeg, kan niet direct worden gebruikt. De omvangbar volgens het ontwerp moet de omvang, isolatie van de reactieoplossing en omvormer vergroten, maar ook een rol spelen in het bevestigen van het volledige ultrasone trillingssysteem. Het gebruiksmodel wordt aangesloten aan een omvang veranderlijke staaf, en de ultrasone energie wordt overgebracht aan het hulpmiddelhoofd door de omvang veranderlijke staaf, en dan wordt de ultrasone energie overgebracht in de chemische reactievloeistof door het hulpmiddelhoofd.


 
Beschrijving

 

 De Ultrasone Tubulaire Omvormer van de titaniumlegering:
 
Aangezien de cavitatie op alle buitengebieden van de buis voorkomt, is de ultrasone energiedistributie in de tank zeer eenvormig, met een uitstekend het schoonmaken effect.
Het outputvermogen van het tubulaire omvormermateriaal wordt niet etc. beïnvloed door de diepte van oplossing, capaciteit van bad, variatie van oplossingstemperatuur.
Dank aan structureel tubulair materiaal, de toepassingswaaier is breder dan een conventioneel omvormermateriaal. Het wordt het best aangepast aan vacuüm en hoge druk het schoonmaken en chemische verwerking.
Het heeft één en de helft aan twee keer het leven kan worden gehandhaafd vergelijkbaar is met conventioneel omvormermateriaal.
De ronde vorm maakt het mogelijk om zeer eenvoudig in elke plaats te installeren zodat ontwerpen van het bad eenvoudig is.
De buisstructuur waarborgt waterdichtheid.
 
 
De toepassingen van het Titanium van 15KHZ 1300W legeren Ultrasone Tubulaire Omvormer:
 
Het wordt wijd gebruikt op het gebied van het ultrasone schoonmaken, biochemie, voedsel, de chemische en farmaceutische industrie. In de biochemieindustrie, kan het tubulaire omvormermateriaal worden gebruikt voor emulgering, scheiding, homogenisatie, raffinage en het katalyseren van reactie en het kan productiecapaciteit verbeteren. Het tubulaire omvormermateriaal speelt een belangrijke rol in het gelijke bewegen van homogenates in voedselverwerking. In de chemische industrie, is het geschikt om pijpleiding, tanks en ketels schoon te maken. Het katalyserende effect van ultrasoon is vrij duidelijk wanneer het tubulaire omvormermateriaal dat in de verbetering van het zoekenolie en palmolie aan biodiesel wordt gebruikt, aangezien de efficiency kan meer dan tien keer worden verbeterd. Daarom zal het expansieve toepassingen in de petrochemische industrie hebben.
 
 
De specificaties van Titanium legeren Ultrasone Tubulaire Omvormer:
 De Tubulaire Reactor van de titaniumlegering, Ultrasone Reactor25khz 2000w Trilling in Vloeistof

 


 

De Ultrasone Tubulaire Omvormer van de titaniumlegering:
 
◊ Hoog rendement
◊ Hoge omvang:
◊ Goede hittebestendigheid
◊ Goede bouw:

 

Bedrijfinleiding:

Gevestigd in Co. van 1999, van de Wetenschap van Peking Cheng -cheng Weiye en van de Technologie, is Ltd een professionele fabrikant in ultrasone omvormers, ultrasoon materiaal en piezoelectric keramiek.

In het bijzonder in 2004, onderzochten wij en ontwikkelden ons ultrasoon tubulair omvormermateriaal tot een nieuw product dat het extreme ongemak verandert dat door pijpleiding en vacuüm schoon te maken wordt bewerkstelligd in een gemakkelijke taak. Dit product is wijd gebruikt in distillatie, mengeling en molen voor diverse chemische procedures en ontvangen veel lof van onze klanten.

 

Betaling:

Wij keuren paypal of T/T, de Western Union enz. goed

 

Het verschepen:

Normaal als uw hoeveelheid niet teveel is, verschepen wij door Fedex uit uitdrukkelijke economie. Of als gevraagde uw door overzees of andere uitdrukkelijk, volgens uw hoeveelheid.

 

Certificatie: ø

CE, ISO9001, ROSH

Beijing Cheng-cheng Weiye Ultrasonic Science & Technology Co.,Ltd

Contactpersoon: Mrs. ChengLihong

Tel.:86-10-63818120-8003

Fax:86-10-51112989

Direct Stuur uw aanvraag naar ons

(0 / 3000)
Copyright © 2014 - 2020 ultrasoniccleaning-transducer.com. All rights reserved.