Bericht versturen
aboutus

Certificaten

Profiel QC

De Wetenschap en de Technologieco. van Peking Cheng -cheng Weiye, Ltd is een professionele fabrikant die zich in ultrasone omvormers, piezoelectric immersible omvormer van ceramics.ultrasonic, ultrasone schonere, ultrasone generator en andere ultrasone producten specialiseren.

 

Wij hebben nauwe samenwerking met het instituut van Akoestiek, Chinese Academie van Wetenschappen, Tsinghua-Universiteit en ander wetenschappelijk onderzoekinstituten en werk samen met vele beroemde deskundigen in de ultrasone industrie binnen China. Met een de verwerkingscentrum van de microcomputercontrole en een bezit van het geavanceerde materiaal van de machts ultrasone inspectie (HP-4294A bijvoorbeeld), is onze R&D-capaciteit op het gebied van ultrasone producten superieur aan dat van onze concurrenten.

 

Elk van onze producten worden vervaardigd volgens de ISO-norm, die onze productkwaliteit verzekeren en wij werden ook toegekend RoSH-certificatie.

 

Wij ontwikkelen energiek internationale markten terwijl het houden van onze producten in een sterke concurrentiepositie met een groot aandeel van de domesitic markt. Momenteel, worden onze producten uitgevoerd naar de Verenigde Staten, Australië, Frankrijk, Slowakije, Turkije, Singapore, India en Hong Kong en andere Plaatsen.

 

Beijing Cheng-cheng Weiye Ultrasonic Science & Technology Co.,Ltd kwaliteitscontrole 0

Neem contact op met ons
Contactpersoon : Mrs. ChengLihong
Tel. : 86-10-63818120
Fax : 86-10-51112989
Resterend aantal tekens(20/3000)