Bericht versturen

Digitale Ultrasone de Celverbreker van de titaniumlegering 20khz 150w voor Biodiesel

1pcs
MOQ
$200-350
Prijs
Digitale Ultrasone de Celverbreker van de titaniumlegering 20khz 150w voor Biodiesel
Kenmerken Galerij Productomschrijving Verzoek om een Citaat
Kenmerken
Specificaties
Hoog licht:

Ultrasone Celmaalmachine

,

Het ultrasone malen

Basis informatie
Plaats van herkomst: CN
Merknaam: CCWY
Certificering: CE ROSH TUV
Modelnummer: CCWY
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden
Verpakking Details: karton
Levertijd: op voorraad
Betalingscondities: T/T
Levering vermogen: 20.000.000 PER MAAND
Productomschrijving

 

 

 

van de het Titaniumlegering van 20khz 150w Ultrasone de Celverbreker voor fysieke reacties, en degass vloeistof

 

Snel Detail

 

De ultrasone celverbreker wordt samengesteld uit twee delen: ultrasone generator en omvormer, het eerstgenoemde doortrekken 50KHz 220V in 20KHz als voeding aan laatstgenoemde. Zirconium-titanium is de zure barium piezoelectric vibrator het hart van omvormer, dat telescopische elastische misvorming bij een frequentie van 20KHz volgens afwisselend voltage werkt en, dienovereenkomstig, de omvormer door portret mechanische trilling antwoordt. De trillingsgolf via een Ti-bar van de legeringsomvang, die in de biologische oplossing doorweekt is, veroorzaakt cavitatieeffect en droogt biologische deeltjes in het middel die hard librating.

Digitale Ultrasone de Celverbreker van de titaniumlegering 20khz 150w voor Biodiesel

 

 

Beschrijving van Ultrasone Celverbreker:

 

De ultrasone celverbreker kan worden gebruikt om dier of plant cellen, bacteriën, gemma of weefsel te breken of zeldzame aarde en diverse soorten anorganisch mineraal poeder te verspreiden. Het is een ideaal apparaat aan speedup chemische, biologische of fysieke reacties, en degass vloeistof.

De ultrasone celverbreker kan emulsoid van 1/100 micron voorbereiden, mengsel homogeniseren moeilijk om worden gemengd polymeriseer sommige kwesties en scheid uit één of andere andere. In het algemeen, kan het diverse functies zoals distillatie, ineenstorting, emulgering, homogenisatie, soliquoid, aberrance, aërosol omhoog verwerken, exsolution en kristallisatie en het voorbereiden van verschillende soorten biologische monsters onder een elektronenmicroscoop versnellen.

 

 

Toepassingen van Ultrasone Celverbreker::

 

Het wordt wijd gebruikt op het gebied van het ultrasone schoonmaken, biochemie, voedsel, de chemische en farmaceutische industrie. In de biochemieindustrie, kan het tubulaire omvormermateriaal worden gebruikt voor emulgering, scheiding, homogenisatie, raffinage en het katalyseren van reactie en het kan productiecapaciteit verbeteren. Het tubulaire omvormermateriaal speelt een belangrijke rol in het gelijke bewegen van homogenates in voedselverwerking. In de chemische industrie, is het geschikt om pijpleiding, tanks en ketels schoon te maken. Het katalyserende effect van ultrasoon is vrij duidelijk wanneer het tubulaire die omvormermateriaal in de verbetering van het zoekenolie en palmolie aan biodiesel wordt gebruikt, aangezien de efficiency kan meer dan tien keer worden verbeterd. Daarom zal het expansieve toepassingen in de petrochemische industrie hebben.

 

 

Specificaties van Ultrasone Celverbreker:

 

 

TYPE

OUTPUTmacht

(WATTS)

Ccwy-150W

150

 

 

Concurrentievoordeel van Ultrasone Celverbreker::

 

◊ Hoog rendement

◊ Hoge omvang:

◊ Goede hittebestendigheid

◊ Goede bouw:

Geadviseerde Producten
Neem contact op met ons
Tel. : 86-10-63818120
Fax : 86-10-51112989
Resterend aantal tekens(20/3000)